Menu

Imperial Jade: No podem descriure amb paraules què és tocar amb les teves bandes preferides

Imperial JadeSi alguna cosa està present avui dia en multitud d'àmbits de la nostra societat és la nostàlgia. Nostàlgia per tots els gustos, els veterans que recorden temps pretèrits, empreses i interessats oportunitat de negoci i altres una cosa tronada o senzillament desconeguda. En la música també, la nostàlgia omple estadis, ven discos i fa ressuscitar dels seus caus a molts que d'aquesta manera intenten passar una estona millor.

La nostàlgia en sí segurament no és aplicable a Imperial Jade ja que la banda té una mitjana d'edat de vint-i-pocs anys però si a l'estil que practiquen. Rock clàssic dels 70, del de tota la vida vaja, que en els darrers anys està recuperant presència, i de quina manera en l'escena del rock dur. Des del Maresme Arnau Ventura (Veu), Alex Pañero (Guitarra), Francesc López Lorente (Drums), Hugo Nubiola (Guitarra) i Ricard Turró (Bass) defensen aquesta proposta amb un primer treball Please Welcome que ha cridat l'atenció de bona part del públic. Després d'un 2016 ple de directes amb l'oportunitat d'acompanyar a noms internacionals com Europe o Rival Sons el 2017 no es presenta pas pitjor. L'horitzó d'un nou disc, continuar rodant-se en directe i la seva inclusió en el cartell de festivals destacats indica que el grup està en el bon camí.

Tot just fa un any van visitar Lleida i ara amb tot el bagatge adquirit tornen per seguir presentar un primer treball que ja demana continuïtat. Poques hores abans de sortir a l'escenari del Cafè Teatre ens reben abans de les proves de so Arnau Ventura (Veu), Alex Pañero (Guitarra) i Hugo Nubiola (Guitarra).

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?