Menu

Rather Be Alive: Al final les etiquetes no tenen sentit

Rather Be AliveL'escena catalana no para de donar-nos bons treballs de bandes que pels quatre costats denoten qualitat. Una nova mostra són els Rather Be Alive, un cop més el segell Blood&Fire&Death està atent als talents de casa nostra, els barcelonins que van començar el seu camí el 2012 amb un primer EP homònim.

El 2014 editen un nou EP, Resilència aconseguint girar per Portugal, França, Alemanya i Irlanda i ara és quan un disc com Origen ha de ser el trampolí perquè captin més l'atenció del públic del metall.

Canten íntegrament en català en una proposta que des del seu segell s'ha qualificat de math metal tot i que tenen interessants girs melòdics amb una execució de gran nivell que és palesa en tots els temes que integren aquest treball. Un treball que ha estat íntegrament gravat a casa nostra demostrant també que es poden fer grans coses sencer anar lluny i donant oportunitats al talent nostrat.

Es tracta d'una formació que cal tenir en compte si gaudiu de l'escena extrema i el que busqueu és una bona barreja d'estils amb músics de gran nivell i girs que et sorprendran i poden captivar un ampli ventall de seguidors de tots estils. Un homenatge a la sinceritat i a la música entesa com alta cultura.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?