Menu

Talaiot: Vam enregistrar el disc abans de fer cap concert com a grup

Són moltes les bandes que des de ja fa força temps a Catalunya ens estant donant mostra que hi ha varietat i sobretot qualitat. Les entrevistes i ressenyes que intentem mantenir a Simfonia Metàl·lica amb les bandes més properes així ho volen posar de manifest però... i més enllà del principat però en contrades també de parla catalana? Com està l'escena?

Anem a centrar-nos a les Illes Balears on ens ha cridat poderosament l'atenció una banda que amb un excel·lent primer disc demostren que també tenen coses a dir. Talaiot han editat aquest 2019 el seu primer treball anomenat U: Pecats i Traïdoria on trobem deu peces més que eclèctiques dins els cànons del que podríem anomenar metall clàssic però amb una varietat que fa que l'escolta no es faci en cap moment monòtona.

A Simfonia Metàl·lica no ens hem pogut estar de saber més del grup, detalls d'aquesta gravació i com està el panorama per les illes. És per això que vam contactar amb un dels guitarristes de la banda, en Bernat, que exercint de portaveu ens va posar al dia de tot plegat i de les ganes que tenen de presentar la seva música i el seu directe més enllà de la seva terra natal. A més canten en català cosa que encara pren més valor per nosaltres que som un mitjà que intenta difondre l'escena del rock dur i metall en aquesta llengua.

L'entrevista, com és habitual amb pràcticament tot el material en àudio que oferim a les nostres pàgines, es va originar en el nostre espai de radiofònic del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on trobareu moltes més entrevistes en el marc del programa a més de la música que hi punxem. Us convidem, a més, a feu un M'agrada a la nostra pàgina a Facebook on publiquen totes les actualitzacions que es produeixen a la web i els programes de ràdio.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?