Menu

Martín Rodríguez: Hem tingut ofertes per tornar amb Sangtraït

Des d'aquest raconet del ciberespai no parem sempre que en tenim ocasió de fer esment de la gran quantitat i qualitat de les bandes de casa nostra, cantin en la llengua que cantin i practiquin l'estil que practiquin. Des de la nostra secció dedicada al Metall català així sempre ho hem volgut reflectir i donem cabuda, no a totes per falta de temps i personal per cobrir-ho tot, a totes les bandes i discos possibles.

Això no treu que també tenim alguns veterans il·lustres, persones que des de fa molts anys dediquen esforços, temps i passió al rock dur fet a Catalunya. Un d'aquests personatges, entranyable com pocs, és Martín Rodríguez el bateria dels Sangtraït que no ha deixat mai d'involucrar-se en diferents projectes. Evidentment tots el recordem per la mítica formació però la seva feina amb LGP i amb el projecte que ara ens ocupa, Barbablanca, és digna de destacar.

Barbablanca és una banda de hard-rock molt clàssic amb fortes arrels als 80 que el passat 2017 va treure un primer disc d'estudi anomenat Un Tro a la Nit (Picap). Ja l'han presentat a les diferents demarcacions catalanes i ara tot aprofitant el torn de les comarques lleidatanes no vam voler perdre l'oportunitat de poder parlar amb ell i que ens expliques més en detall tot el que envolta la formació i els seus plans de futur. Òbviament van acabar sortint en la conversa molts altres aspectes relacionats amb el món de la música i, com no, de Sangtraït i els seus membres.

L'entrevista, com és habitual amb tot el material en àudio que oferim a les nostres pàgines, es va originar en el nostre espai de radiofònic del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on trobareu moltes més entrevistes en el marc del programa a més de la música que hi punxem. Us convidem, a més, a feu un M'agrada a la nostra pàgina a Facebook on publiquen totes les actualitzacions que es produeixen a la web i els programes de ràdio.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?