Menu

Quim Mandado: A Catalunya tot el que fa referència al rock en els mitjans no existeix

Los Guardians del PontLos Guardians del Pont presenten nou disc. Es tracta d'un tercer disc, punt en una banda que representa la total confirmació del que han vingut oferint fins ara i marc del que volen proposar en un futur segurament.

Un tercer que sembla una etapa primigènia, encara uns inicis, potser si per "Guardians" com a tal però al darrere trobem tres persones que acrediten una carrera i mèrits a tenir en compte. Quim Mandado, Martín Rodríguez i Joan Cardoner són els tres músics al darrere del grup que en aquest nou Camí d'Hiperbòria fan notar que hi han volgut abocar les seves millors idees. Composicions més treballades i m'atreviria a dir que radicalment diferents del que ens oferien només fa uns anys. Tot i repetir algunes maneres de treballar el resultat ha estat força diferent. A destacar que trobem col·laboracions més que destacades per part de músics potser inesperats i altres que res tenen a veure amb l'escena del rock dur i metall.

Per parlar de tot plegat ens posem en contacte amb Quim Mandado que ens atén amablement de nou mesos després que estigui al carrer el disc i enmig de les dates de presentació just quan s'ha donat a conèixer la darrera en afegir-se al calendari, Lleida el 18 de novembre. Amb ell parlem sobre el disc, el seu enregistrament, les col·laboracions, els mitjans i fins i tot el moment que estem vivint. No defuig cap qüestió. Us convidem a escoltar la conversa.

 

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?