Menu

Testament + Exodus + Heathen

RF22-Testament-Post
Categoria
Concerts
Data
06/08/2022 18:30
Lloc
Razzmatazz 1 (Barcelona) - 122-124, Carrer dels Almogàvers, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Sant Martí, Barcelonès, Barcelona, Catalunya, 08018
Espanya

Testament i Exodus, és curiós com en els darrers anys aquest és un cartell que s'ha repetit en diverses ocasions i que n'hem donat en aquestes pàgines compte com per exemple el 2015 en a la sala Salamandra o tot just abans de començar la bogeria de la pandèmia el febrer del 2019 a la Razzmatazz 1. De fet, per qualsevol amant del thrash metal de tota vida, el clàssic, el de la Bay Area que tantes i tant bones bandes va donar quasi es pot considerar una cita obligada.

Ambdós bandes formen part d'aquell grupet que grups que no se'ls ha considerat dels "grans" però són reconeguts els seus mèrits en l'escena i pocs seguidors del heavy metal arreu no coneix mínimament la trajectòria dels grups. Els mateixos Testament s'ha comentat repetidament que hauria estat la cinquena banda si mai s'hagués considerat fer un Big Five i no Four. En les ocasions que els he pogut veure normalment han estat a gran alçada, especialment notable el que van oferir al Rock Fest. En sala no ha estat una excepció però sí que normalment no són molt generosos en la durada dels seus shows, fins i tot recordo que sense bisos la citada ocasió el 2019.

L'atractiu per veure el grup ja és prou, la formació que presenten en les darreres ocasions és de total garantia, a saber Chuck Billy, Eric Peterson, Alex Skolnick i Steve DiGiorgio, però en aquesta ocasió hi ha un nou i poderós motiu com és que de la bateria se n'ocupi Dave Lombardo. Què es pot dir d'aquest personatge!!?? Llegendari bateria durant anys i panys d'una llegendària formació que no cal dir el nom.

Dèiem que Testament podrien ser la cinquena banda a incloure en els grans del thrash però hi ha, i no sense prou raons, que Exodus també podrien ocupar aquesta posició. La banda de Gary Holt i Steve Souza ens ha arribat veus que estan oferint grans concerts en les altres dates per l'estat així que caldrà estar al cas.

Tampoc cal deixar de banda els "convidats" en aquesta ocasió per completar una notable cita "thrasher", Heathen, no menys veterans que les dues bandes principals i que des de la seva reunió el 2001 ja ens han ofert dos treballs d'estudi i continues gires. Si t'agrada el thrash de la Bay Area no et pots perdre aquesta cita, promet i molt.

Horaris:
18:30 Portes
19:00 Heathen
20:00 Exodus
21:30 Testament

 
 

Totes les dates

  • 06/08/2022 18:30

Powered by iCagenda

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?