Menu

Juli, Crisix: A Catalunya tenim una escena brutal

Si alguna banda de casa nostra ara mateix pot presumir, no tant sols de nivell internacional al costat de qualsevol proposta vingui d'on vingui, si no també de girar extensament i haver aconseguit un nom en l'escena i les agendes de bona part de promotors, festivals i agències són els igualadins Crisix.

Des d'un bon inici s'ho van creure i van apostar de tal manera que han aconseguit el seu propòsit. Tal com ells manifesten un i altre cop, els mola tant això que transmeten aquestes ganes i passió pel metall en cada concert i en cada disc.

El moment no pot ser més dolç. Després d'editar Against the Odds i girar extensament per presentar-lo, sobretot a nivell internacional, arriba un petit punt i apart en l'activitat del grup. Els concerts encara defensant aquest disc no s'aturaran per això el 2019 i a partir del febrer tenen previst reprendre l'activitat.

Aquest desembre tenen lloc els darrers concerts d'un any força bo pel grup. Són dos dates a Madrid i Barcelona, en el nostre cas la que més ens interessa és la de Barcelona el divendres 21 de desembre, on tornaran a demostrar en quina forma estan.

Quan presentaven aquest treball vam poder parlar amb el vocalista Juli que ens manifestava la voluntat del grup de donar canya a nivell internacional... i renoi si ho han fet. Ara hem volgut contactar de nou amb ell per veure com els ha anat la recent gira per sud Amèrica i veure com afronten un 2019 amb reptes com tornar a tocar a Wacken, però ara amb els grans.

L'entrevista, com és habitual amb tot el material en àudio que oferim a les nostres pàgines, es va originar en el nostre espai de radiofònic del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on trobareu moltes més entrevistes en el marc del programa a més de la música que hi punxem. Us convidem, a més, a feu un M'agrada a la nostra pàgina a Facebook on publiquen totes les actualitzacions que es produeixen a la web i els programes de ràdio.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?