Logo

Siroll: Les peripècies que hem hagut de fer per tirar això endavant!

La Catalunya central sona i de quina manera. Els Siroll tornen amb un nou treball destinat a confirmar tot allò que ja vam poder comprovar amb Més Llenya. Metall extrem compromès i sense floritures. Cadascun dels membres del grup primer que tot és fan de l'escena i es nota en cada pas que fan. Són conscients de tal com estant les coses en la indústria, com a mostra tot just editar-se el seu darrer disc a finals d'octubre de 2018 Doble o Res el van posar disponible a internet per tothom que volgués descarregar-lo i encara està a l'abast de tothom que ho desitgi.

La banda ha passat per moments complicats amb canvis de membres, amb tot el que comporta, i tirar endavant aquesta nova gravació no ha estat fàcil. Dani (ex-Ether, Niu de Corbs) s'ha afegit a la formació a les guitarres i el suec Thomas al baix. Ara amb la formació consolidada i amb un bon grapat de dates en directe que els porta a presentar el treball arreu del país cal prestar atenció al moment del grup. Estant en gran forma i poc a poc es van fent un nom en l'escena.

Vam coincidir amb el grup en una d'aquestes dates en directe, en concret a Mollerussa on estona abans que pugessin a l'escenari robant-los una estona de sopar que cal agrair, ens van atendre a la mateixa furgoneta del grup on ni el fred ni la solitud del carrer va fer que es deixessin de comentar temes interessants.

L'entrevista, com és habitual amb tot el material en àudio que oferim a les nostres pàgines es va originar en el nostre programa de radio del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on trobareu moltes més entrevistes en el marc del programa a més de la música que hi punxem.

© 2015 Simfonia Metàl·lica. Tots els drets reservats