Menu

Tarja Turunen: Estic produint un disc de música electrònica

Tarja TurunenNou discos d'estudi són els que acumula ja Tarja Turunen des que fos expulsada de Nightwish. No és poca cosa en la saturada i competitiva escena musical actual. És evident que el seu nom sempre anirà lligat a la banda finesa d'alguna manera però ha sabut marcar les distàncies. Segurament ha ajudat que mai ha defugit preguntes o comentaris sobre el grup, senzillament els ha respòs com creia ho havia de fer i no ha negat mai que tots aquells anys la van ajudar i ensenyar en molts aspectes. Ja només pel fet de descobrir una escena com la del metall per algú que venia de formació clàssica havia de ser un petit xoc.

La tenacitat ha estat una virtut i amb ja nou discos d'estudi editats el material disponible de la diva finesa és generós i variat. In The Raw és la seva darrera referència. Tot i editar-se el 2019 és ara quan girarà per l'estat Espanyol presentant-lo, una gira que no farà que hagi de fer llargs viatges ja que com és ben conegut via al sud de l'estat, en concret a Fuengirola. No deixa de ser curiós que amb una artista amb la que vam fer entrevista, recuperable en aquest enllaç, pel seu primer disc en anglès ara ho puguem fer en un més que correcte castellà. La seva actual residència i el fet de tenir com a parella des de fa anys un argentí ha fet que domini la llengua de Cervantes sobradament. Així doncs us oferim la nostra conversa tal qual, en àudio, com ens agrada a Simfonia Metàl·lica, poder escoltar les paraules dels protagonistes de la nostra escena sense el filtre o interpretació si és possible d'una interpretació. I encara que sigui en anglès sempre que podem també oferim el muntatge corresponent per escoltar els protagonistes.

L'entrevista, com és habitual amb pràcticament tot el material en àudio que oferim a les nostres pàgines, es va originar en el nostre espai de radiofònic del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on trobareu moltes més entrevistes en el marc del programa a més de la música que hi punxem. Us convidem, a més, a feu un M'agrada a la nostra pàgina a Facebook on publiquen totes les actualitzacions que es produeixen a la web i els programes de ràdio.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?