Menu

Alberto Rionda: És el millor moment que he tingut tocant i en la convivència en el grup

Què podem dir dels Avalanch en aquestes alçades de la pel·lícula!! A qualsevol seguidor de l'escena del metall estatal no li és indiferent el nom, ja sigui com a seguidor del grup o per criticar-lo i actuar com el més pur "hater", de tot hi ha hagut amb la banda d'Alberto Rionda. Ha tingut etapes on semblava una sèrie televisiva on les desavinences entre els membres entretenien i alimentaven els comentaris més desafortunats. Això sí, si una cosa té Rionda és la perseverança en les seves conviccions i visió del que ha de ser el grup adaptant-se a les circumstàncies.

No som nous seguint al grup, des d'aquella primera actuació en directe del grup que es va produir a Saragossa un 7 de febrer de primers dels 90 fins l'actualitat li hem anat seguint els passos ja sigui amb ressenyes dels seus concerts com per exemple i per citar-ne tant sols un a Lleida el 2008 o el més recent a terres catalanes el setembre de 2018 com innumerables entrevistes com la del mateix setembre de 2018.

El grup va iniciar una nova etapa al tornar a gravar El Angel Caído amb una formació renovada amb grans noms de l'escena incloent figures internacionals com Mike Terrana, Jorge Salán o Magnus Rossen sent substituït aquest per Dirk Schlächter darrerament. Les ganes de Rionda i els seus ànims són renovades i més fortes que mai sabedor que la formació musicalment dona pel que vulgui, un altra cosa és la resposta que pugui obtenir sobretot a l'estat. Fora on no hi ha tants prejudicis segurament el rebran amb mentalitat més oberta si els surt bé l'aposta internacional de gravar en anglès El Secreto, aquest treball que presenten i el principal motiu que ens posem en contacte un cop més amb Alberto Rionda.

L'entrevista, com és habitual amb pràcticament tot el material en àudio que oferim a les nostres pàgines, es va originar en el nostre espai de radiofònic del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on trobareu moltes més entrevistes en el marc del programa a més de la música que hi punxem, a més en aquesta ocasió d'una versió estesa de l'entrevista. Us convidem, a més, a feu un M'agrada a la nostra pàgina a Facebook on publiquen totes les actualitzacions que es produeixen a la web i els programes de ràdio.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?