Menu

Alberto Rionda: El millor és donar la cara i expressar-te

Avalanch 2018Si una cosa no se li pot negar a Alberto Rionda és persistència... i no serà que no li han sortit entrebancs durant la seva carrera com a músic. La seva banda de sempre i a la que ha dedicat la major part d'esforços com a músic, Avalanch, ha tingut èpoques de tota mena així com també ha patit èpoques de tota mena fruit segurament de la naturalesa i el caràcter de la gent que habita aquest estat-país o com el vulguem anomenar dit Espanya.

Sigui com sigui no es pot negar que del seu talent han emergit obres que tenen el seu racó en la història del heavy metal a l'estat. Quan tot semblava indicar que Avalanch no tindria continuïtat i que Alberto s'havia allunyat de l'estil que sempre havia practicat va sorprendre amb Alquimia i aquesta va ser l'espurna per reviure la seva banda de sempre però amb uns acompanyants que potser mai s'hagués imaginat. Tots coneixem la formació actual amb Terrana, Rossen, Salán, Ramos, Paz i el mateix Rionda. Després de regrabar El Angel Caído estant gravant nous temes i el 30 de setembre acaben la gira de presentació d'aquesta formació i rememorant el citat treball.

Ens posem en contacte amb Alberto per saber les darreres novetats de la gravació, del concert de Barcelona i també acaben sortint Alquimia, el darrer DVD, les polèmiques passades i tantes coses. Us oferim l'àudio tal qual de la conversa, sense adulterar ni editar.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?