Menu

Lizzies: Avui dia hi ha "haters" a tot arreu

LizziesLizzies són un exemple de com amb una trajectòria relativament curta han sabut captar l'atenció d'un ventall ampli de seguidors del rock dur i metall amb només dos treballs, deixant de banda un EP, single i una demo. Amb poc temps han pogut girar i fer-se una bona reputació de directe que les ha portat a tocar a Alemanya (Metalheadz Open Air & Headbangers Open Air), Suècia (Muskelrock) i Anglaterra (Live Evil) i a realitzar una extensa gira europea conjuntament amb Dead Lord i Night Viper durant la tardor de 2016.  Lizzies s'ha convertit en una de les bandes més prometedores dins de l'escena de l'underground internacional i aviat estarà de tornada als escenaris europeus per presentar aquest nou On Thin Ice.

Per parlar d'aquest segon disc conversem amb la Patricia i Vera, dos dels membres de la banda que ens traslladen les seves impressions d'aquest nou disc en el que acaba sent una conversa sobre la mentalitat i comportament dels seguidors del rock dur i sobretot del heavy metal i el seu convervadorisme.

Com és habitual la conversa està extreta del contingut del nostre programa de ràdio del que en podeu trobar les diferents edicions al nostre canal de Ivoox.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?