Logo

Otra Cara: Ens han comparat amb Söber 10M de vegades

Otra Cara es formen a Torrejón de Ardoz (Madrid) a principis del 2000. Actualment són Sito (veu), Raúl (guitarra), Javier (guitarra), Pablo (Baix) i Franco (bateria).

Des dels seus inicis i fins al moment, el grup ha recorregut diversos punts de l'estat i tingut oportunitat de poder compartir escenari amb bandes com Sôber, Germán “Mono” Burgos, Carlos Segarra (Rebeldes), Porretas, Rosendo, Saratoga, Skizoo, Estirpe, Savia i una llarga llista... Otra Cara decideixen gravar el seu primer disc en estudi professional el 2008 i neix Incompatible. Després d'una modesta gira presentant el treball el 2012 entren a gravar el senzill A golpes contra el calendario. Un segon disc d'estudi anomenat Seguir soñando veu la llum el 2015 a través de Maldito Records.

Tot plegat ens situa a l'època actual en aquest 2018 surt al mercat un nou treball anomenat El valor del tiempo. El treball marca un punt d'inflexió important en la banda ja que és el primer que editen amb un multinacional com Warner Music. Ens posem en contacte amb el vocalista Jesús Pina que ens explica tot allò que està al voltant d'aquest treball i l'actualitat del grup ara mateix. La conversa està extreta del nostre espai radiofònic Simfonia Metàl·lica, si voleu escoltar aquesta edició o qualsevol de les anteriors ho podeu fer a través del nostre canal a Ivoox.

© 2015 Simfonia Metàl·lica. Tots els drets reservats