Menu

Daemoniac - Dwellers of Apocalypse

Discogràfica: Xtreem Music
Data sortida: 19-2019
Nota Simfonia Metàl·lica: 8 /10

Daemoniac- Dwellers of ApocalypseSegon llarga durada dels italians Daemoniac editat a finals de 2019 per Xtreem Music. Després d’un prometedor primer EP (Lord of Immolation, Xtreem Music, 2015) i un primer llarg (Spawn of the fallen, Xtreem Music, 2017) els de la Llombardia tornen a la càrrega amb aquest treball que ens matxaca les cervicals a ritme de death metal de la vella escola europea de forma incontestable. El que l’oient trobarà a Dwellers of the Apocalypse són 9 talls de rabiós death metal amb un so molt d’escola sueca, farcits de ritmes cavalcants, dbeat, blast beats i veus guturals que no donen treva ni un sol moment.

Malgrat ser un estil molt trillat, els Daemoniac aconsegueixen amb aquest darrer Lp dotar de prou dinàmica a les cançons, fent que sonin potents i enèrgiques però no avorrides alhora. Els canvis de ritme són constants i també els mig tempos, que ajuden a donar força a les cançons (el tema homònim Dwellers of Apocalypse n’és un molt bon exemple). Així, són capaços de combinar passatges molt ràpids amb temes més lents i pesats com Human Relic que seran de segur molt ben rebuts pels incondicionals del gènere. 

Gravat als mítics Sunlight studios per Tomas Skogsberg, Dwellers of Apocalypse no inventa la roda, ni ho pretén, evidentment, però ens regala nou bons temes de death metal de la vella escola europea i això, per a qui ens agrada el gènere, és més que un motiu per a arrencar-nos un somriure en els dies difícils que ens toca passar. Si us agraden Entombed, Dismember o grups de l’escena catalana com Morbid Flesh, Graveyard o Cruz esteu d’enhorabona, el Sr.Tomba us recomana de manera efusiva que us poseu el tema Disciples of the black arts a bon volum i veureu com se us anima el dia.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?