Menu

Tornen els llops!!

Des d'Alemanya ens arriba la tempesta perfecta a mans de Powerwolf. Els llops (que des de l’any 2016 no es deixaven veure per la capital comtal) desembarcaran a Barcelona el proper 12 de Gener a la Sala Razzmatazz 1 acompanyats per Amaranthe i Kissin’ Dynamite  presentant el seu últim disc i obra mestra  The Sacrament of Sin.

Pocs es pensaven que un grup en el que la seva posada en escena i la seva vestimenta recorda mes a l’estil del Black Metal que del Power Metal podria arribar tant lluny fins al punt de ser un dels grups amb més ressò internacional dins del gènere. Repassant una mica la seva carrera queda lluny l’any 2003 en el que el grup liderat per el cantant d’origen Romanès Attila Dorn va començar el camí cap a l'èxit.

L’any 2005 van presentar el seu primer disc Return in Bloodred que marcava un estil únic amb una aura de misticisme i referències religioses destacant We Came to Take Your Souls o Kiss of the Cobra King com a dos dels èxits d’aquest disc. L’any 2007 van presentar Lupus Lei com el seu segon disc polint el seu estil i accelerant una mica el ritme en la que destaca un tema com Vampires Don’t Die.

Poc a poc consolidant-se dins l’escena, l’any 2009 van presentar Bible of the Beast marcant un punt d’inflexió en de la seva discografia amb èxits que incorporen molts cops al “set list” dels concerts com Raise Tour First- Evangelist, Panic in the Pentagram, Resurrection by Erection o Werewolves of Armenia.

Amb Blood of the Saints l’any 2011 van treure un dels seus millors discs que va fer que molta gent conegues el grup i els catapultes cap a l’èxit. Es podria dir que Blood of the Saints enganxa des de la primera cançó fins a l’última i que està ple de “hits” que marquen molts del concerts del grup com Sanctified with Dynamite, We Drink Your Blood,Son of a Wolf o Die Die Crucify.

Seguint la línia del seu predecessor Preachers of the Night (2013) va tenir força èxit incloent cançons al seu repertori com Amen & Attack, Coleus Sanctus o Sacred & Wild.

El penúltim treball Blessed & Possessed (2015) amb un reconeixement del grup per part de l’escena molt important va tindre grans èxits com poden ser Blessed & Possessed, Army Of The Night, Armata Strigoi o Let There Be Night.

I per acabar aquest darrer any 2018 van treure el que es considera el millor disc que han tret fins ara The Sacrament of Sin. Tot el que es pot dir d’aquest disc es que es una obra mestra de principi fins al final. Un disc que es deixa escoltar varis cops i no cansa en cap moment enganxan-te cada tema un darrere l’altre. Moltes d'aquestes peces a ben segur que es podran gaudir a l'imminent concert a la ciutat comtal com Fire&Forgive, Demons Are a Girl’s Best Friend, Incense&Iron, Stossgebet o la que dona nom al disc The Sacrament of Sin. Cal no deixar de banda la temàtica que tracta el grup més habitualment en les seves lletres ja que tot i que pot semblar que són una banda religiosa, en entrevistes d'aquest passat 2018 han declarat que no s'hi consideren en absolut, senzillament escriuen sobre la història de la religió. No hi ha cap voluntat d'incloure missatges religiosos. És més han volgut remarcar el seu compromís amb l'escena i en un segon disc que s'incloïa amb aquest The Sacrament of Sin ens oferien un grapat de versions d’algunes de les seves cançons de tota la discografia per part d’altres grups com Epica, Battle Beast, Saltatio Mortis o Heaven Shall Burn bastant curioses i que val la pena escoltar. Destacant la versió de Saltatio Mortis amb We Drink Your Blood en la que incorporen el seu estil i pot competir fins i tot amb la versió original.

Veient la trajectòria del grup cal dir que de ben segur seguiran donant molt del que parlar i que tot i faltar uns dies per el concert ja hi han moltes ganes de tornar-los a veure. Ens veiem a la Razzmatazz!!

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?