Menu

Lizzies: Avui dia hi ha "haters" a tot arreu

LizziesLizzies són un exemple de com amb una trajectòria relativament curta han sabut captar l'atenció d'un ventall ampli de seguidors del rock dur i metall amb només dos treballs, deixant de banda un EP, single i una demo. Amb poc temps han pogut girar i fer-se una bona reputació de directe que les ha portat a tocar a Alemanya (Metalheadz Open Air & Headbangers Open Air), Suècia (Muskelrock) i Anglaterra (Live Evil) i a realitzar una extensa gira europea conjuntament amb Dead Lord i Night Viper durant la tardor de 2016.  Lizzies s'ha convertit en una de les bandes més prometedores dins de l'escena de l'underground internacional i aviat estarà de tornada als escenaris europeus per presentar aquest nou On Thin Ice.

Per parlar d'aquest segon disc conversem amb la Patricia i Vera, dos dels membres de la banda que ens traslladen les seves impressions d'aquest nou disc en el que acaba sent una conversa sobre la mentalitat i comportament dels seguidors del rock dur i sobretot del heavy metal i el seu convervadorisme.

Com és habitual la conversa està extreta del contingut del nostre programa de ràdio del que en podeu trobar les diferents edicions al nostre canal de Ivoox.

Accés